• Geen producten in het winkelmandje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Voor Kids

Met Ubuntu Sport organiseren wij evenementen waar sport, plezier en ontwikkeling samenkomen, waardoor kinderen zich ontwikkelen op sportieve, mentale en sociale vaardigheden. Deze evenementen worden begeleid door trainers, die opgeleid zijn in de Ubuntu Sport methode. Klik op één van de evenementen onder voor meer informatie.

Voetbalkampen

Voetbalkampen

Clubdagen

Clinics

Clinics

Clinics

Voetbalkampen

Kom genieten van een zomerse week vol sportplezier! Tijdens deze week om nooit te vergeten is het programma gevuld met voetbaltrainingen, maar ook andere sporten en spellen. Lol maken, maar ook sportieve en persoonlijke ontwikkeling staan tijdens het sportkamp centraal.

Verscheidene voetbalkampen met overnachting vanaf €225,-

Clubdagen

Heb je tijdens de vakantie zin om lol te maken en lekker te voetballen? Op het programma van de Clubdagen staan van 09:00 tot 17:00 uur voetbaltrainingen, een voetbaltoernooi, vele spellen en verrassingen! De Clubdagen draaien om plezier maken, maar ook sportieve en persoonlijke ontwikkeling, onder leiding van toptrainers.

Verscheidene voetbalkampen zonder overnachting. Vanaf €150,-

Clinics

Krijg je geen genoeg van sporten en wil je extra trainingen van goede trainers volgen? Dat kan met de Ubuntu Sport Clinics. De ervaren trainers zorgen voor leuke trainingen, waar je wat extra leert. Helaas bieden wij pas later in het jaar clinics aan. Meer informatie volgt.

Vanaf €10,- per training. Minimaal 10 trainingen

© 2019 Ubuntu Sport -