fbpx

Ubuntu Sport en Kampong Voetbal Academie spelen nog 5 jaar in hetzelfde team

3 oktober 2019

Ubuntu Sport en Kampong Voetbal Academie spelen nog 5 jaar in hetzelfde team

Vorig seizoen is de samenwerking met Kampong Voetbal officieel afgetrapt. Onder de noemer van de Kampong Voetbal Academie verzorgt Ubuntu Sport de Voetbaldagen en de Voetbalschool gedurende het hele seizoen. Het samenspel met Kampong Voetbal verloopt dusdanig goed, dat beide partijen tot overeenstemming zijn gekomen het contract met 5 jaar te verlengen.

 

Tijdens de evenementen van de Kampong Voetbal Academie wordt gewerkt met door de trainers van Kampong Voetbal. Tijdens deze evenementen komt, naast de KNVB ontwikkeldoelen, vooral de ‘Ubuntu Sport for Growth’ methode aan bod, waar het plezier in voetbal en de ontwikkeling door voetbal centraal staan. Door samen met de kinderen een positieve en veilige omgeving te creëren zorgen we ervoor dat ze de ruimte hebben om, ieder op eigen niveau, zich optimaal kan ontwikkelen op zowel sportief- als op persoonlijk- en sociaal vlak. We maken de trainers van Kampong Voetbal de ‘Ubuntu Sport for Growth’ methode eigen door samen met hen op het veld te staan tijdens de activiteiten. Op deze manier kunnen de trainers direct ervaren wat het effect is van onze methode op de kinderen en hoe belangrijk de rol van de coach hierin is.

Onze ‘roots’ liggen bij deze prachtige vereniging, waar wij onze methode hebben kunnen uitproberen en doorontwikkelen tot wat het nu is. We zijn daarom erg blij en trots dat we juist met Kampong Voetbal deze langdurige samenwerking zijn aangegaan en als sponsor langs het hoofdveld te zien zijn!

https://ubuntu-sport.com/aanmelden/evenementen/kampong-voetbaldagen-in-de-herfstvakantie/

 

KAMPONG-UBUNTU-22-08-2018-62
Kampong voetbaldagen shirt
KAMPONG-UBUNTU-22-08-2018-63
© 2020 Ubuntu Sport -