• Geen producten in het winkelmandje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Aanmelden

Onder het keuzemenu staan alle evenementen die op dit moment gepland staan. Het kan helpen om het meest geschikte evenement te vinden door te selecteren op leeftijd, wel/niet overnachten en de periode.

FC Driebergen mei voetbaldagen

150,00

Kom tijdens de meivakantie  (3 dagen, zonder overnachting) met je vrienden en vriendinnen voetballen en vooral plezier maken!

Wie wil dat nou niet?! Je wordt ingedeeld op basis van leeftijd. Plezier staat voorop en je zal deze dagen ongelooflijk veel leren. Hiervoor hebben wij onze eigen trainingsmethode en de inzet van enkele topbegeleiders. De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot 15 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. Dus neem je broer / zus of vriendje / vriendinnetje gerust mee.

Categorie:

Beschrijving

Kom in de meivakantie 3 dagen lekker voetballen bij FC Driebergen!

In het team waarin je wordt ingedeeld heb je 3 dagen lang 1 coach. Deze coach zal tijdens het hele voetbalkamp je sportieve ontwikkeling stimuleren en je persoonlijke vaardigheden versterken. Teamsport is in onze ogen het perfecte middel om deze vaardigheden te leren. Dit alles in een spik en span Nike voetbaltenue, dat je in het begin van dag 1 ontvangt.

Uiteraard zal er tijdens deze dagen ook tijd zijn voor ontspanning. Tijdens deze momenten hebben wij elke dag te gekke animatie, kan er (onder begeleiding) vrij gespeeld worden of kun je even uitrusten. Hiermee willen we de ruimte bieden om op je eigen manier te ontspannen. Lunch, drankjes en tussendoortjes worden verzorgd door de professionele catering.

Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur          Aanwezig in de kantine op sportpark de woerd

9:15 uur          Muzikale warming-up

09:30 uur        Trainingsprogramma of toernooi met fruit- en drinkpauze

12:00 uur        Lunch

13:00 uur        FIFA 19

14:00 uur        Middag trainingsprogramma of toernooi

15:30 uur        Verrassing van de dag

17:00 uur        Ophalen door de ouders

Indeling teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën : 7 t/m 9, 10 t/m 13 jaar en 14 t/m 15 jaar.

Het Nike voetbaltenue, lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen.

 

 

 

Extra informatie

Leeftijd

, ,

Periode

Sport

Type event

© 2019 Ubuntu Sport -