• Geen producten in het winkelmandje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Steun onze missie voor een wereldwijd positief sportklimaat! Ontmoet: Merijn Muskens!

Bij Ubuntu Sport zetten wij ons volop in om wereldwijd een positief sportklimaat te organiseren. Dit omdat kinderen zich daarin volop kunnen ontwikkelen. Op dit moment laten cijfers zien dat dit helaas niet altijd het geval is. Dat is jammer want daarmee komt het maatschappelijk belang in geding.

Om dit te kunnen doen en doorzetten kunnen wij elke steun gebruiken. Zo werken wij inmiddels met een aantal zeer trouwe partners zoals o.a. Daka , Freestylevoetbal.nl , Mmousse. Zij steunen ons in onze missie en maken mede mogelijk dat wij al heel veel kinderen hebben kunnen laten genieten van geweldige voetbalevents. Hiervoor zijn wij erg dankbaar. Om dit op nog veel grotere schaal te kunnen doen zoeken wij bedrijven die ons ook willen helpen op welke manier dan ook.

Hiervoor loopt sinds 2 weken ook Merijn Muskens stage bij Ubuntu Sport. Merijn is een zeer vlugge en mega talentvolle rechtsbuiten van Kampong Voetbal 1 en daarnaast een zeer bedreven jeugdcoach die elke week zijn team helpt om het maximale uit hun potentie te halen. Wij zijn daarom ook super blij met Merijn.

Wil jij meer weten over Merijn, lees dan verder:

Stel je eens voor, wie ben jij?

Mijn naam is Merijn Muskens, ik ben 20 jaar en voetbal bij Kampong in het 1e.

Sinds wanneer voetbal je?

Toen ik klein was voetbalde ik al veel op straat met mijn vader. Op mijn 7e begon ik met voetballen bij DVSU in lunetten. Ik heb daar tot mijn 12e gevoetbald daarna vertrok ik naar Kampong waar ik tot op de dag van vandaag het nog steeds heel erg naar mijn zin heb.

Doe je ook andere sporten?

Ja, ik ga vaak naar de sportschool.

Wat is voor jou het belangrijkste in sport?

Voor mij is het belangrijkste in sport dat ik het naar mijn zin heb tijdens het sporten. Ik wil graag met mijn vrienden op het veld staan en een leuke tijd hebben samen.

Wat heb je geleerd van sport?

Wat ik heb geleerd van sport is dat je nooit moet opgeven. Je moet altijd je hoofd omhoog houden en door gaan. Wanneer je je kop laat hangen, ben je geen meerwaarde meer voor je team. Je moet altijd denken wat het beste is voor het team want voetbal blijft een teamsport.

Wat is jouw mooiste sportmoment?

Mijn mooiste Sportmoment is toen ik in de o19-1 speelde en promoveerde naar de 3e divisie!

Welke opleidingen heb jij gedaan?

Ik doe de opleiding sportkunde aan de HAN in Nijmegen, ik zit in mijn 2e jaar.

Wat heb je allemaal gedaan afgelopen jaren?

Ik geef nu al 3 jaar training aan de selectie teams op Kampong. Dit jaar ben ik trainer/coach van Kampong o11-1.

Waarom ben je bij Ubuntu Sport komen werken?

Bij Ubuntu Sport wilde ik  stage lopen, omdat Ubuntu Sport een opkomend  groeiend bedrijf is in de voetbalwereld. De visie van Ubuntu Sport spreekt mij heel erg aan omdat kinderen samen meer kunnen dan alleen. In mijn ogen gaat Ubuntu Sport veel bereiken in de toekomst!

Wat ga je allemaal doen bij Ubuntu Sport?

Ik ga bij Ubuntu Sport helpen met de organisatie van de kampen en mij bezig houden met het zoeken naar sponsoren die Ubuntu Sport verder kunnen helpen in hun ambitieuze missie.

Wens Merijn veel plezier en success toe!

 

 

© 2019 Ubuntu Sport -