• Geen producten in het winkelmandje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Volop sport aanbod in de komende lente weken

Terwijl de eerste lente zonnestralen vorige week ons land bereikte stonden wij vorige week met meer dan 30 kinderen in de Galgenwaard voor ons 1e krokus voetbaldagen ooit. Gelukkig hadden we voor ons middagprogramma de beschikking over de velden van Kampong waar we heerlijk buiten hebben gevoetbald. Nadat we even kort hebben nagenoten zijn we alweer volop in de voorbereiding voor de toekomst.

Te beginnen met wederom een clinic in de Galgenwaard. Volgende week 15 maart zullen wij tijdens de nationale stakingsdag voor leraren acte de presence geven tijdens ” De Grote Gymles”. Op deze dag hopen wij samen met een aantal andere sportaanbieders 100 kinderen blij te maken door ze met 5 verschillende sporten kennis te laten maken. Wij zullen hier vol trots ons voetbalprogramma draaien. Zie voor meer info en inschrijven https://degrotegymles.nl/inschrijven/

Vanaf dit weekend zijn we ook weer door het hele land kinderen training aan het geven bij onze mooie partnerclubs. Vrijdag starten de clinics bij sv Kampong en FC Driebergen terwijl zondag de clinics bij SML beginnen onder leiding van Ton Vosselman. 24 maart starten we ook in Rotterdam bij VOC met onze clinics. Schrijf je nog snel in voor deze clinics klik hier

Als klap op de vuurpijl sluiten we maart af op een fantastische manier. 31 maart zullen wij helpen bij een secret event van 1 van onze grote helden. Later volgt hier meer info over, houd ons dus in de gaten.

 

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: