• Geen producten in het winkelmandje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Samen doelpunten vieren

Vaak zie je spelers na een doelpunt juichen zonder hun teamgenoten te bedanken. Als een doelpunt  al collectief gevierd wordt dan is het meestal zonder de keeper. Echter in een echt goed team juicht iedereen samen is onze mening. Voetbal is immers een teamsport en dan vier je doelpunten samen. Onze eigen Rik Schrurs is als keeper een uitzondering op de regel. Hij rent bij elk doelpunt van zondag 2e klasser sv Kampong richting zijn juichende teamies. Rik geeft daarmee een schitterend voorbeeld voor alle (jonge) keepers in Nederland. Hij viel hiermee zo op dat zelfs de KNVB dit niet onopgemerkt voorbij kon laten gaan. Lees daarom dit geweldige stuk https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/53975/keepers-vieren-doelpunten-alleen-behalve-kampong-goalie-rik 

De samenvatting dat bij sv Kampong plezier en prestatie samen gaan maakt ons trots dat wij bij een club met deze mooie visie mogen werken.

Aankomende krokusvakantie is deze geweldige juichende keeper ook weer live te zien als head of coaches tijdens onze voetbaldagen 25 & 26 februari in de Galgenwaard en op sv Kampong. Meld je dus snel aan:

Kampong Voetbaldagen in de Krokusvakantie 25&26 februari

 

 

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: