Nieuw: voetbaldagen in de krokusvakantie

Met veel vreugd kunnen wij aankondigen dat we ook in de krokus vakantie weer voetbaldagen hebben in Utrecht. Na het doorslaande succes in de afgelopen kerstvakantie gaan we ook in de krokusvakantie weer voetballen in zowel de zaal van de Galgenwaard als op het veld bij Kampong. De combinatie tussen de zaal en het veld is goed voor de technische ontwikkeling van kids en heeft vooral ook veel plezier opgeleverd. Deze editie zal in tegenstelling tot eerdere voetbaldagen 2-daags zijn.

Zoals je van ons gewend bent zal je ook nu weer acte de presence geven in een prachtig Nike voetbal tenue en is er uiteraard gezorgd voor de inwendige mens.

Tijdens de voetbaldagen staan plezier en ontwikkeling central. Op sportief, maar ook persoonlijk en sociaal vlak. We zullen naast voetbal ook weer andere sporten en spellen spelen!

Hopelijk kunnen we jullie weer allemaal begroeten in deze vakantie. Zodat wij kunnen verder gaan met plezier maken want zoals oud Kampong en jong Oranje speler Jip Bartels vertelde tijdens de afgelopen editite is dat het allerbelangrijkste van voetbal.

Wees er snel bij want in de zaal is beperkte capaciteit

Kampong Voetbaldagen in de Krokusvakantie 25&26 februari

 

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: