FC Driebergen sluit aan bij Ubuntu Sport familie

Vanaf voorjaar 2019 mogen wij een nieuwe club begroeten bij de Ubuntu Sport familie. FC Driebergen start vanaf maart 2019 met een wekelijks extra trainingsmoment voor de jeugd in samenwerking met ons. Dit is sinds de opricthing van Ubuntu Sport alweer de 4e club waar wij mee gaan samenwerken.

VISIE

Als Ubuntu Sport zijn we super trots op een samenwerking met deze prachtige club met veel potentie en een prachtige toekomst voor zich. In de visie van het huidige bestuur van is ” teamsport voor persoonlijke en sociale ontwikkeling” en een bindende factor in onze pluriforme samenleving. Iets waar wij het volledig mee eens zijn en ons steentje graag bijdragen om dit te verwezenlijken.

EVENEMENTEN

Op de vrijdagmiddagen zal er voor alle jeugdvoetballers van 7 t/m 15 jaar een training zijn waarin kinderen zichzelf op zowel sportief als persoonlijk vlak verder kunnen ontwikkelen. Later in het jaar zullen ook ons inmiddels bekende voetbaldagen de revu passeren. Deze zullen door ons samen met verschillende enthousiaste jeugdtrainers en spelers uit het 1e elftal van FC Driebergen georganiseerd gaan worden. Uiteraard zijn ook niet voetballers of kinderen van andere clubs van harte welkom bij deze evenementen.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: http://www.ubuntu-sport.com/aanmelden

Houd de website in de gaten voor nieuws over andere clubs.

 

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: