Jip Bartels komt uit Australie naar de Kampong kerstvoetbaldagen

Wat een fantastisch nieuws uit Australie! Tijdens de voetbaldagen op 2,3,4 januari in de Galgenwaard en op Kampong krijgen we bezoek van een zeer bijzondere oud speler van sv Kampong. Niemand minder dan Jip Bartels komt de prijsuitreiking verzorgen van deze voetbaldagen. Voor de mensen die Jip niet kennen (we kunnen het ons niet voorstellen) een kleine introductie via het filmpje onderdaan de pagina. Jip heeft in de jeugd van Ajax, FC Utrecht en het Nederlands elftal gespeeld waar een glasrijke carrier op hem wachtte. Zelfs internationals als Davey Klaassen waren van Jip onder de indruk. Helaas heeft Jip voordat hij doorbrak te maken gehad met ernstige blessures aan zijn knie. Een van de onderdelen van onze methode is het leren omgaan met tegenslagen. Jip is na het mislopen van een topcarriere niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft laten zien dat hij mentaal ijzersterk is. Buiten het behalen van zijn master diploma aan de UVA is hij altijd met veel plezier blijven voetballen. O.a. in de tweede divisie bij TEC speelde hij zich in de kijker zodat hij nu in Australie zijn kunsten mag laten zien. Zo heeft voetbal hem toch heel ver gebracht in zijn leven. Jip gelooft net als wij in de kracht van voetbal en komt zijn lessen graag delen met jullie op de kerstvoetbaldagen dus meld je snel aan. Hij neemt een echte prijs uit Australie mee naar Nederland! https://www.ubuntu-sport.com/aanmelden

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: