Nu ook sportieve kinderfeestjes te boeken

Sport is een feest en daarom bieden wij nu met Ubuntu Sport Sport ook sportieve kinderfeestjes aan? Niks is leuker dan op jouw verjaardag met je beste vriendjes lekker sportief bezig te zijn en je leert er ook nog eens wat van. Ubuntu Sport biedt jou een unieke kans om dit te beleven. Op elke gewenste locatie, als we maar kunnen sporten ;-), kan jij een voetbal-, hockey- of sport feestje beleven. De Ubuntu Sport coaches nemen jou en je vriendjes mee op een avontuur en leren je natuurlijk gave dingen! Aangezien wij veel ervaring hebben kunnen wij kinderen van elk niveau een te gekke ervaring bieden. De exacte invulling is uiteraard in overleg en naar wens van de jarige.

Wil jij net als Kasper, Joep en Melle ook genieten van zo’n te gek feestje vraag dan info op bij onze productmanager Rik via Rik@ubuntu-sport.com

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: