Sparta speler Thomas Verhaar komt naar de V.O.C. voetbaldagen

Met veel trots mogen wij zeggen dat Sparta speler Thomas Verhaar tijdens de herfstvakantie naar de V.O.C. voetbaldagen komt. Thomas is buiten een begenadigd technicus ook een hele goede trainer en coach. Hij komt ons een dag helpen met het geven van trainingen en kan daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de spelers op de voetbaldagen, zowel binnen als buiten het veld. Thomas heeft in zijn jeugd bij V.O.C. gevoetbald en vind het belangrijk en goed dat Ubuntu Sport aandacht besteeds aan zowel persoonlijke als sportieve ontwikkeling zodat elk kind het maximale uit zichzelf en het team leert te halen.

Thomas werd in 2016 uitgeroepen tot beste speler van de eerste divisie en maakte tot nu toe al 36 doelpunten in het betaalde voetbal, momenteel wacht hij op zijn kans om ook dit seizoen weer te schitteren.

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: