Met trots presenteren wij onze samenwerking met SML Arnhem

Met ingang van oktober 2018 gaan wij voor het eerst samenwerken met SML uit Arnhem. Een zeer beschaafde voetbalvereniging waar het welzijn van kinderen hoog in het vaandel staat. De club heeft de laatste jaren enorme stappen gemaakt in de jeugdopleiding des te trotser zijn wij dat zij samen met ons de SML herfstvoetbaldagen willen organiseren. Tijdens dit voetbalkamp gaan wij drie dagen vol plezier en ontwikkeling aanbieden op het practige sportcomplex de Bakenberg. Ook niet SML-leden zijn van harte welkom. De hoofdbegeleiding zal in handen zijn van 2 oud 1e elftal spelers van S.M.L. Lody Teeuwsen en Christiaan Hageraats. Komt allen naar de Bakenberg! Schrijf je in op de aanmeldpagina. 

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: