Ubuntu Sport en Kampong Voetbal Academy gaan samenwerken!

Na een geslaagde pilot van een halfjaar hebben de Kampong Voetbal Academy en Ubuntu Sport besloten de samenwerking voor te zetten en te intensiviseren. Voor ons is het een ontzettende eer om bij deze prachtige club, met een groeiende en bloeiende jeugdopleiding (een van de grootste in Nederland) zo te gaan samenwerken. Bij een club als Kampong kunnen we bij veel kinderen impact maken, wat voor ons als bedrijf de drijfveer is achter ons bestaan. Daarnaast heeft deze club waarden en doelen waar wij ons als bedrijf mee indentificeren. We hopen nog jaren in deze harmonie verder te kunnen werken en op deze manier gezamelijk op te trekken als voorbeeld voor anderen. Het is in onze ogen het bewijs dat we op de goede weg zijn, maar we zien het ook pas als het begin. Lees meer op de website van Kampong.

Samenwerking Kampong Voetbal Academy en Ubuntu Sport

Voetbal club Kampong en Ubuntu sport gaan samenwerken.

Voetbal club Kampong en Ubuntu sport gaan samenwerken.

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: