Kampong mei voetbaldagen groot succes

Onze eerste activiteit zit er op. 3 dagen voetbalplezier onder een strak blauwe hemel op 1 van Nederlands mooiste sportcomplexen. De Kampong mei voetbaldagen waren onvergetelelijk voor de kinderen en de staf. Een spetterend optreden van de wereldkampioen Panna; Eayman, werd gevolgd door veel voetbaltrainingen waarin wij zowel op persoonlijk vlak als sociaal vlak de kinderen dingen hebben bij kunnen brengen. Na o.a. een toernooi en een speciale gameroom waarin FIFA werd gespeeld kwam de topscorer van Kampong 1, Victor Verpalen, op donderdag de prijs uitreiken. Tijdens de 3 dagen was er een heerlijke lunch van Nr.14. Onze dank gaat naar alle coaches, ouders en natuurlijk kinderen voor dit prachtige evenement.

Kampong voetbal kamp met Ruben May

Kampong voetbal kamp met Ruben May

© 2019 Ubuntu Sport -
%d bloggers liken dit: